Designa egna tapeter

Låt ditt hem spegla dig. Din stil, dina intressen, resor och minnen. Leta fram gamla brev, en vacker spets, skivomslagen du älskar, resefoton, barnens teckningar …

Det enda du behöver  för att göra en egen tapet är ett digitalt original. Har du inte möjlighet att göra ett själv – eller om du vill ha hjälp att designa en unik tapet – så kan du alltid be oss göra detta för dig!

1

Ladda upp din bild

Välj en bild som är minst 1000 pixlar hög och 1000 pixlar bred.


0 % uppladdad
2

Skräddarsy din tapet

3

Beställ här, hämta & betala i närmaste butik

Enkelt att beställa

Designa din tapet, välj var du vill hämta den och beställ. Betalar gör du först i butiken.

  • Pris: 295 kr/m2
  • Frakt: Gratis
  • Leveranstid: 2-5 arbetsdagar
  • Hämta nära dig: Välj bland fler än 600 tapetbutiker

Snabbt på plats

För att sätta upp tapeterna behöver du lim och lite annat, fråga när du hämtar det du beställt så får du veta hur du tapetserar som ett proffs.

Våra tapeter är nämligen så kallade easyup-tapeter, det betyder att de väldigt enkla att sätta upp och resultatet blir riktigt bra.

Inget eget motiv?

Inspireras av våra färdiga tapeter, vi har mängder! Välj dem som de är eller gör om dem så de passar dig och ditt hem.

Du får ändra färger, storlek och komposition precis som du vill.
 

Titta på våra kollektioner
Välj tapetmönster efter kategori
Filtrera & sök fritt

Anders, Fjälkinge

Anders, Fjälkinge

“Jag gillar Mr Perswall för utbudet är så enormt samt att man kan välja efter sina egna idéer.”

Jag ville ha något i mitt vardagsrum som jag kan känna att jag är ensam om, då fick jag en idé om denna fototapet. Mina vänner har verkligen tyckt om denna "milstolpe"...

Riktigt nöjd är jag och min familj!

Familjen Kronlund, Östersund

Familjen Kronlund, Östersund

“Perfekt med mycket bra service!”

Vi byggde ett rum på övervåningen och rören för avluftningen av avloppet gick rätt igenom rummet.

Vi byggde in rören och fick då något som vi inte tyckte passade riktigt bra in....då fick vi idé med att göra en trädstam som skulle ge det lugn åt rummet som vi ville. Mr Perswall hjälpte oss med att måttanpassa trädstammen efter måttet på bygget runt rören.

Trädstammen passade perfekt så två ekorrar flyttade in... :-) Vid trästammen växer det numera ej ätbar svamp.

Lyckat och verklighetstroget tycker vi att resultatet blev!

Jessica Hultén på Sober Design, Hammarbysjöstad

Jessica Hultén på Sober Design, Hammarbysjöstad

“Jag är grymt nöjd. Restaurangen rankas idag som toppskiktet av lyxkrogar i sthlm efter ett startår av enormt positiva recensioner för mat och inredning.”

Jag blev anlitad för att göra lyxrestaurangen Zee. Det blev vulgärt, svulstigt med mycket marmor, guld, mosaik och siden i 20 -tals stil med en tvist.

Utgångspunkten var de kulörstarka skinnstolar vi designat och tillverkat, grundtanken från början var att få in tapeten stripe på alla väggar, i kombo med Paul Smith tyger på utedelen. Men när bokhylletapeten kom kändes den klockren i ytan, en färsk nyhet som blev grymt snygg på en 480 cm hög vägg! och som ändå tog upp de exakta kulörerna på skinnstolarna.

Jag är grymt nöjd. Denna vägg kombineras nu med Josef Franks härliga kulörta tyger!

Lina, Ängelholm

Lina, Ängelholm

“Jag tycker Mr Perswall är ett fantastiskt företag med prisvärda taper och ett gott utbud.”

Vi ville ha en tapet till vår 5 åriga dotter som är tidlös och då föll vi för: Roses in the shadow.

För Lucas rum bad vi Mr Perswalls designer Linda Pålemo skapa en helt personlig tapet för just honom med alla de saker som han tycker om och det blev så bra!

Till vårt egna rum ville vi har någon med mycket färg och eftersom vårt sovrum i framtiden kommer verka som ett uppehållsrum för barnen skulle det även passa för det, då var “Bouquet” ett självklart val!

Mr Perswall är flexibla och hjälpsamma för att tapeterna ska passa mitt hem.

Lina, Svedala

Lina, Svedala

“Jag var otroligt nöjd med ert bemötande från första kontakten till sista och slutprodukten var kanon! Kan inte bli så mycket bättre. :-)”

Vi hade just flyttat till hus från lägenhet och min son Melvin (4,5 år) skulle få eget större rum. Han älskar tåg överallt annat, speciellt ånglok. Jag hade hört att om man hade ett foto så kunde man göra om det till tapet. Gick ut på nätet och googlade fram en del olika företag bl.a. Mr Perswall. Jag hade först en egen bild men den var inte tillräckligt bra verkade det som, inte nog med pixlar etc. Jag ringde därför upp Mr Perswall och fick rådet att köpa ett foto från en fotosite och om jag inte visste hur man skulle göra så kunde ni hjälpa mig med det också.

Länken till fotositen mailades direkt till mig och när jag hittat en bra bild som jag ville ha så ringde jag upp er igen och fick snabbt hjälp med mått och beställning etc. Tapeten levererades inom 2 dagar till en butik i närheten där vi bor. Vi fick hjälp i butiken med tillbehören som behövdes för att sätta upp den och resultatet ser ni på bilden.

Melvin älskar sitt lok, sin tapetvägg och sitt nya rum. :-)

Copyright © 2011 by Mr Perswall brand of WA WallVision Sweden AB
  • Mr Perswall
  • Eco Wallpaper
  • Cole & Son
  • Boråstapeter