Fondtapeter från Mr Perswall

Med fondtapeter från Mr Perswall kan du med små medel skapa stor förändring i ditt hem. Här tipsar vi om några populära tapeter som passar till många olika personligheter och stilar. Och det bästa av allt, med en fondtapet kan man passa på att ta ut svängarna, det är ju bara en vägg, så ta mod till dig, våga och framhäv din personlighet på väggen!


Fondtapeter med blommotiv

En blomstrande fondtapet ger liv och värme till rummet. Skapa en romantisk känsla med tapeten BLOSSOM. Eller välj lite galet färgglatt med illustrationen BOUQUET. Eller kanske gillar du retro-stilen och vill ha skolplansch inspirerade BACK TO SCHOOL.

Fondtapeter med blommotiv


Fondtapeter med stadsmotiv
Vill man istället känna stadens puls så finns mycket i kategorin Stadsmotiv. Föga förvånande så är en av våra mest populära tapeter från staden med stort S. New York. The Big Apple. Tapeten heter N.Y. SKYLINE och finns i både färg och svart/vit. En annan populär stad som fondtapet är Paris och där har vi tapeten med Eiffel Tornet i AIM FOR THE STARS.


Fondtapeter med skogsmotiv
Vill man istället njuta av gröna blad och naturens lugn så finns det fondtapeter med skogsmotiv. Här kan man välja mellan vita björkstammar i BIRCH GROVE, lummig bokskog i YOUR OWN BACKYARD till tropisk regnskog i RAINFOREST. Givetvis finns också här illustrerade skogar, målade och en mängd olika versioner.
Alla Mr Perswalls tapeter kan du skräddarsy efter din väggs mått på vår webbsida. Hittar du inte det du letar efter bland våra kollektioner så kan du alltid ladda upp ett eget fotografi eller annan digital fil under Eget Motiv och skapa din egna fondtapet

Vill du lära dig mer om hur man tapetserar en fondvägg finns det mer information om tapetsering under allt du behöver veta om tapetsering. Vi har även instruktionsfilmer om tapetsering på Youtube som visar hur enkelt det är att komma igång och hur man gör för att tapetsera.

Member of WallVision group
Boråstapeter
Cole & Son
Engblad & Co
Mr Perswall