Gör tapeter av vad du vill

Våra digitaltryckta tapeter är av hög av kvalitet och har inga begränsningar i vare sig färg, form eller upprepningar. Det betyder att du kan använda nästan vad som helst för att skapa ett tapetmotiv. 

Det enda du behöver är en idé sedan hjälper vi dig att ge den en extra dimension. Här hittar du inspiration och tips, har du egna idéer? Hör av dig till oss så kontaktar vi dig inom kort!

Lägg in egna texter

Offert

Lägg in egna texter

Vill du byta ut våra ord mot egna? Vår ateljé hjälper dig att fylla dina tapeter med allt från favoritcitatet till kärleksbreven du fått. Varför inte räkna vackra ord om kvällarna istället för att räkna får?

Infoga objekt

Offert

Infoga objekt

Ett hem är fullt av minnen. Skicka dina bilder, vykort eller samlingen till oss så infogar vi allt och skapar en unik, personlig tapet för dig. Kanske vill du ge New Yorks skyline en stjärnhimmel?

Gör ditt motiv digitalt

650 kr

Gör ditt motiv digitalt

Leta fram skivomslag, tidningar, spets, gamla idolbilder, bokmärken eller vigselbeviset – allt kan bli tapet!

Ändra våra tapeter

Offert

Ändra våra tapeter

Lägg till, ta bort eller flytta mönster. Kanske kommer soffan stå i vägen för favoritdetaljen på tapeten? Säg till oss så specialdesignar vi tapeten så den passar din smak och ditt hem.

Designa eget motiv

Offert

Designa eget motiv

Har du en egen tapetidé eller hittar du inte tapeten du letar efter? Berätta vad du vill ha så skapar vi motivet för dig. Du kan göra ett kollage eller skapa ett helt eget motiv som Lucas föräldrar gjorde.

Förbättra bildkvalitet

Offert

Förbättra bildkvalitet

Ta fram skärpan i gamla solblekta fotografier, få bort kladdet av en penna eller rastret (prickarna) på inscannade tidningsurklipp. Mr Perswalls designateljé hjälper dig med det mesta!

Ändra färger

Offert

Ändra färger

Se till så tapeten matchar favoritfåtöljen! Vill du tona ner färger eller byta allt grönt mot rött? Vi ändrar färgerna i en bild eller våra kollektionstapeter så de passar din inredning.

Lyft fram färger

1300 kr

Lyft fram färger

Ta fram ljus och detaljer eller låt en färg dominera i tapeten. Plocka fram accentfärger till inredningen eller framhäv huvudmotivet i bilden genom att ändra färg.

Gammalt foto

650 kr

Gammalt foto

Vill du ge bilden eller porträttet en vintagekänsla? Vi lägger på effekter så fotot ser gammalt, slitet och solblekt ut men behåller kvaliteten. Sepia blir väldigt effektfullt på fondväggar!

Stor teckning

650 kr

Stor teckning

Ofta är det för mycket information i en bild för att den ska passa som tapet. Att göra tapetmotivet till en teckning i svartvitt både fint och roligt. Varför inte låta barnen färglägga själva!

Ta bort något

650 kr

Ta bort något

Varför inte låta oss radera pojkvännen istället för att du river bort honom på alla foton? Du kan även ta bort datum, finnar, röda ögon, djur eller objekt i en bild som inte ska vara där.

Rama in dina foton

1300 kr

Rama in dina foton

Med en ram runt bilden blir den extra effektfull som fondvägg. Här har vi först gjort tapeten svart-vit och sedan gjort en abstrakt ram som får tapeten att se handmålad ut på väggen.

Neonskylt

650 kr

Neonskylt

Gör din egen neonskylt! Effekten gör om alla konturer i ditt motiv till neon, något som gör att din fondvägg verkligen lyser. Varför inte ge din ort äkta storstadskänsla?

Member of WallVision group
Boråstapeter
Cole & Son
Engblad & Co
Mr Perswall