What's Your Story?

Mr Perswall har sedan starten 2006 uppmuntrat till kreativitet och lekfullhet genom att erbjuda innovativa och personliga tapeter för en nyfiken och designmedveten kundkrets. Som ett led i det arbetet bestämde vi oss för att be några av de mest intressanta kreativa personligheterna just nu att skapa en egen tapet. Vi frågade - what’s your story? och de svarade med hjälp av tapeten som canvas. Lösningarna, och svaren, är lika många som de tilltalade men gemensamt för dem alla är deras unika, djupt personliga uttryck. What’s your story är också en öppen, pågående fråga som vi hoppas ska inspirera våra kunder att själva experimentera med hur en tapet kan fungera och användas för att ge uttryck för deras personliga smak.

Till kollektionen


1 - Louise Campbell

Louise Campbell

I Louise Campbells studio lyder mottot: always start from scratch, find the core of the issue, dare to be different. Tre enkla regler hon applicerat på alla de möbler och projekt hon formgivit sedan studion startades 1996. Efter samarbeten med internationellt kända producenter som Hay, Royal Copenhagen och Muuto är det nu Mr Perswalls tur att bli vända ut och in. Vart ligger kärnan i en tapet och hur gör man en tapet som aldrig blivit gjord förut?

Läs mer


Mr Perswall
Mr Perswall
Mr Perswall
Mr Perswall
Mr Perswall
Mr Perswall

2 - Form Us With Love

Mr Perswall

När Elle Decoration korade Form Us With Love till årets designer 2013 löd motiveringen ”Form Us With Love gör helt enkelt allt rätt! Deras öppna och naturliga sätt att samarbeta med olika företag och nyfiket sätta sig in i skilda arbetssätt är en framgångssaga.”Med sådana lovord är det inte konstigt att producenterna står i kö för att jobba med Stockholmsstudion. För Mr Perswall gjorde de en tapet som präglas av just det öppna och nyfikna arbetssätt som de prisats för och vi bad Jonas Petterson berätta lite mer om tapeter, temperatur och kreativitet.

Läs mer


Mr Perswall
Mr Perswall
Mr Perswall

3 - EldingOscarson

Mr Perswall

När tidningen Residence utnämnde EldingOscarson till Årets Arkitekt 2013 gjorde de det med motiveringen ”För en egen balans mellan det överraskande och det självklara”. Själva uttrycker Johan Oscarson och Jonas Elding det som att de vill fortsätta att utmanas av en eklektisk blandning av uppdrag inom arkitektur och design, för att se hur de kan bidra till nya lösningar, nya sätt att leva och att uppskatta en plats på. ”Det känns som att vi lyckats när vi överraskar oss själva, när det vi gjort är relevant för användaren eller för platsen och känns unikt. Varje projekt ska vara äkta och berätta sin egen historia” säger de och visst verkar det som om de har all anledning att känna sig nöjda.

Läs mer


Mr Perswall
Mr Perswall
Mr Perswall
Mr Perswall

4 - David Carlson

Mr Perswall

 

"För att må bra i ett hem behöver man omge sig med personliga saker, saker som man trivs med". David Carlson borde veta. Han har under de senaste 25 åren varit en förgrundsfigur på den internationella designscenen och med uppdrag på vitt skilda kontinenter, för vitt skilda uppdragsgivare står han med fötterna djupt rotade i designmyllan. De två senaste åren har David arbetat som tillförordnad designchef på Wallvision, där Mr Perswall är ett av många varumärken. Med denna kollektion, som bokstavligt talat växt fram ur hans rosenträdgård i Falsterbo, ger han oss möjlighet att omge oss med någonting av hans allra mest personliga.

Läs mer


Mr Perswall
Mr Perswall
Mr Perswall
Mr Perswall
Mr Perswall
Mr Perswall
Mr Perswall
Mr Perswall
Mr Perswall
Mr Perswall

Member of WallVision group
Boråstapeter
Cole & Son
Engblad & Co
Mr Perswall